Om oss

OM OSS

Lär känna oss

Ett svenskt bolag med Europa som arbetsplats.

Ystad Transport & Logistics AB (YTL) grundades i oktober 2012 med syfte att erbjuda både industrin och branschkollegor absolut toppservice på de trafiker vi erbjuder. Personlig service är för oss en självklarhet.

 

YTL består av 18 medarbetare med mycket lång erfarenhet av transport- & speditionsbranschen. Under åren vi arbetat med spedition har vi skaffat oss erfarenhet och specialkunskap över hela Europa och västra Asien, både när det gäller stycke- och partigods, samt helbilstransporter. Utöver dessa har vi även bred erfarenhet av överdimisionella transporter. Inget är främmande för oss.

I början av 2015 förvärvades Trebenco och vår verksamhet utökades ytterligare. Förutom huvudkontoret i Ystad, finns vi även representerade med kontor i Borås och i Polen.

Anställda

Länder vi trafikerar

Länder med kontor i

Orter vi finns på

 

Parti- och styckegods:
Helbilstransporter:
Specialtransporter:
Högt, brett och tunga lyft:
Kyl och frys:

 

 

Spetskompetens

3 skäl att välja oss

1

Personlig service

För oss är personlig kontakt mellan oss och våra kunder viktig. Relationer och kunskap är viktigt för våra speditörer, som alla har erfarenhet av branschen.
2

Oberoende aktör

Ytl är en fri och oberoende aktör på marknaden som inte är bunden till systemlösningar. Detta gör att vi kan erbjuda flexibla och kundanpassade transportupplägg efter dina behov.
3

Hög kompetens

Med vår långa erfarenhet inom branschen är vår kunskap och kompetens på området din trygghet.

 

Vi är YTL

Vår viktigaste resurs är vår personal.